Εταιρεία

Η εταιρεία Gamco ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1971 ως Ο.Ε με έδρα την Αθήνα από τον κ. Γκαμπίνο Ιωάννη που έως σήμερα διατελεί γενικός διευθυντής της και το 1997 εγινε Α.Ε. Εδρεύει επί της οδού Μεσογείων 9 και εκτός από τον ανακαινισμένο χώρο των γραφείων διαθέτει άρτια εξοπλισμένες εκθέσεις.
Η εταιρεία μας αποτελεί μεγάλη δύναμη στο χώρο των αντιπροσωπειών οίκων εξωτερικού με πλακάκια και είδη υγιεινής στην Ελλάδα. Με πάνω από 200 πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο έχουμε καταφέρει να εφοδιάζουμε την αγορά με τα πιο νέα, μοντέρνα, ποιοτικά αλλά και ανταγωνιστικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο χώρο, από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ιταλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας και άλλων χωρών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα τέσσερα εργοστάσια ειδων υγιεινης του γκρουπ της ROCA που αντιπροσωπεύουμε εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρέχουμε και την δυνατότητα τοποθέτησης αεριζόμενων προσόψεων σε κτίρια ύψους έως και σαράντα ορόφων με εργοστάσια που εξειδικεύονται σε τέτοιου είδους κατασκευές.
Η εταιρεία αποτελείται από μια ομάδα με πολυετή εμπειρία, με πάθος για την δουλειά της, και διάθεση για εξυπηρέτηση, στοιχεία που αποτελούν από τα βασικά μυστικά της πολύχρονης και επιτυχημένης μας πορείας.